Hvem er Gunsti'

Gunsti’ er en del af JVK Group, som opererer i Skandinavien og er en af Danmarks største producenter af vinduer og døre. Fabrikken er topmoderne, og har fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.

Lager og specialmål

Gunsti' vinduer og døre kan købes i trælaster og byggemarkeder i Danmark, Færøerne og Grønland. Vi har været på markedet i mere end 15 år, og er kendt for vores store lager af vinduer og døre i standardmål – det betyder at vi næsten altid kan hjælpe, hvis der er brug for et vindue her og nu. Foruden vores store lager er vi ordreproducerende og fremstiller individuelle løsninger tilpasset dine behov. Vi lægger vægt på altid at give en professionel rådgivning – til gavn for dig som kunde.

Produktprogrammet omfatter foruden vinduer og yderdøre, også hæveskydedøre, flerfløjede indvendige døre og trapper. Alle produktgrupperne har et bredt sortiment, som tilfredsstiller alle kunder.

Kvalitet og 10 års garanti

Som kunde hos Gunsti’ skal du forvente god kvalitet til en attraktiv pris. Vi arbejder konstant på at sikre kvaliteten “hele vejen igennem” – både produktkvaliteten og kvalitet i rådgivning og levering. Vi står inde for kvaliteten og giver 10 års garanti på alle produkter, vi selv producerer - undtagen umalede vinduer og døre. På øvrige produkter videregiver vi producentens garanti. Se mere om garantien.

Produktkvalitet

Vores produktion er tilsluttet VinduesIndustrien, som fastholder og vedligeholder de tekniske bestemmelser for fremstilling af vinduer og yderdøre. De tekniske bestemmelser udgør grundlaget for DVV-mærket, som alle vores vinduer og døre opfylder.

CE og DVV Mærkning

Vores vinduer og yderdøre er CE godkendte. CE-mærket er dokumentation for vores vinduer og døres ydeevne indenfor ekstreme vejrforhold f.eks. vand- og lufttæthed, vindlast og sikkerhedsudstyrets bæreevne.Sammen med vores egen interne kvalitetskontrol, der foretages gennem hele produktionsforløbet, er DVV (tidligere kendt som DVC) og CE mærket din sikkerhed for, at du får et produkt, der holder til det danske klima i mange år.