Kvaliteten er i top

Som kunde hos Gunsti' skal du forvente god kvalitet til en fornuftig pris. Vi arbejder konstant på at sikre kvaliteten “hele vejen igennem” – både produktkvaliteten og kvalitet i rådgivning og levering.

Produktkvalitet

Alle vores produkter produceres i Danmark.

Hvordan bliver et vindue til? - Se video nederst på siden

TRÆ

Vi anvender kun træ fra langsomt voksende skove.

Malede vinduer og døre bliver alle udført med kvalitetsoptimeret træ - også kaldet fingersamlet. Ingen synlige knaster og harpiks-gennemslag minimeres.

Malede vinduer og døre har en kerneandel på min. 90%.

Vinduer og døre, der er kvalitetsoptimeret, bliver først grundbehandlet med en 2ØKO certificeret vandbaseret grundbehandling inden den færdige overfladebehandling. Det betyder større holdbarhed, bedre vridningsstabilitet, minimal harpiksudtræk, ingen synlige knaster, flottere finish og bedre miljø. 

Vinduer og døre i træ leveres både umalede og malede. Størsteparten af produkterne leveres i dag færdigmalede, og avancerede male-/tørreanlæg sikrer en optimal finish og holdbarhed.

Hvis man vil behandle sine vinduer selv, er det også en mulighed. Her bibeholdes træets oprindelige struktur. De umalede vindue og døre er med min. 60% kernetræ og er behandlet med en grundbehandling (vakumimprænering), som modvirker råd og svamp. Se vejledning vedr. efterbehandling.

TRÆ-ALU

Alu-profilerne til vores træ/alu produkter indkøbes overfladebehandlet og pulverlakeret, mens tilskæring sker på egen fabrik. Materialet er meget vejrbestandigt og samtidig vedligeholdelsesfrit.

Aluminiumsprofilerne er udført på et 12-trins dyppeanlæg, som sikrer et meget højt  kvalitetsniveau (affedtning, bejdsning, gulkromatisering) og er pulverlakeret jævnfør GSB International, som opfylder markedets skrappeste krav.

MAHOGNI

Vi kan også tilbyde vinduer og døre i SIPO mahogni. Træsorten mahogni har fra naturens side et stort indhold af olie og salte. Denne naturlige imprægnering gør træet særdeles modstandsdygtig overfor råd- og svampeangreb. Dertil bliver alle elementer leveret grundolieret med hårdttræsolie.

Elementerne skal efter montering færdigbehandles med en særlig træbeskyttelse som hedder SUPER SECU (træolie med farvepigment). Beskyttelsen er specielt velegnet til mahogni vinduer og døre, og giver træet den flotte glød, der kendetegner mahogni.

PLAST

Vores plastvinduer er fremstillet i en PVC kvalitet, der sikrer at vinduerne holder sig hvide og flotte i mange år. Materialet er vedligeholdelsesfrit, indeholder ikke tungmetaller og alt spild genanvendes i nye produkter. Plast er således et miljørigtigt valg.

Kvalitetskontrol og DVV (tidligere kendt som DVC)

Vores producent er tilsluttet VinduesIndustrien, som fastholder og vedligeholder de tekniske bestemmelser for fremstilling af vinduer og yderdøre. Bestemmelserne beskriver bl.a. minimumskravene til produkternes kvalitet. De tekniske bestemmelser udgør grundlaget for DVV-mærket, som alle vores vinduer og døre opfylder.

Vi har en intern kvalitetskontrol, som foretages gennem hele produktionsforløbet, og således medvirker til at sikre fejlfri produkter i god kvalitet.

CE Mærkning

Vores vinduer og yderdøre er CE-mærket, hvilket betyder, at de er i overensstemmelse med  Byggevaredirektivet: 89/106/EØF  og Produktstandarden DS/EN 14351-1: 2006/A1:2009.

Garanti

Vi giver op til 10 års garanti på vinduer og døre vi selv producerer. Læs mere om garantien.

Produktion af et vindue

Råtræ
Udskæring af profiler
Udskæring af profiler
Samling
Maling
Beslåning
Glasisætning

Hvordan bliver et vindue til?

Den krævede Flash version 9.0.0 er ikke tilgængelig. Besøg venligst http://www.adobe.com/shockwave/download/