Træ-alu døre

Træ alu dør

Træ/alu er en kombination af det bedste fra to materialeverdener.
Vores træ/alu løsning består af det klassiske fyrretræ indvendig, og udvendigt er det beklædt med aluprofiler, som giver et utrolig flot og moderne design.

Den udvendige aluminiumsprofil er pulverlakeret og har været igennem en 12-trins behandlingsproces, som gør vinduet særdeles vejrbestandig. Aluminiumsprofilerne kan leveres i mange forskellige farver. Det er også muligt at få træ/alu døre lavet i 1 farve indvendig og en anden farve udvendigt på aluprofilerne.

Vores træ/alu døre er opbygget med en fyrretræsdør med påsatte aluminiumsprofiler Denne konstruktion gør, at man bibeholder den gode isoleringsevne fra den massive fyrretræsdør. Samtidig får man så en vedligeholdelsesfri dør udvendigt. Eneste vedligehold er smøring/justering af hængsler. Indvendigt vedligholdes som en almindelig fyrretræsdør.

Se hovedtyperne herunder eller klik ind på vores oversigt over vinduer og døre og se de mange muligheder.

Kvaliteten er i top

Vi anvender kun træ fra langsomt voksende skove. Det træ, vi anvender til malede vinduer og døre, består af en kerneandel på min. 90%. Kernetræ er det inderste af træet og har et højt indhold af stoffer, som virker som træet naturlige beskyttelse mod råd og svamp. Så det forlænger træets levetid.

Alle elementer er DVV godkendte (tidligere kendt som DVC), CE-mærkede og med 10 års garanti på malede vinduer og døre fra egen produktion    
Læs mere om vores kvalitet

Yderdøre

Yderdøre, også kaldet facadedøre, kan produceres i mange modeller både med og uden sprosser.
Yderdøre leveres med med 3 punkts lås og låsekasse.

Brochure og typeoversigt

Terrassedøre

Terrassedøre har som yderdørene også 3 punkts lås og åbnes med et paskvilgreb. Dørene laves både med og uden sprosser. Mod et tillæg kan man montere friktionsbremse eller grebspåvirket bremse.
Terrassedøre kan også produceres med gennemgående greb og cylinder m.m.

Brochure og typeoversigt

Sidepartier

Sidepartier er til montering ved siden af enten terrassedøre eller yderdøre. De kan laves både sammenbygget med døren eller som enkelt element.
Sidepartier bliver produceret med hårdttræsbund.

Brochure og typeoversigt

Halvdøre

Halvdøre består af 2 rammer, som fungerer uafhængigt af hinanden. Nederste del lukkes med paskvilgreb og øverste del betjenes som en almindelig yderdør.
Halvdøre har 4 punkts lås - 2 i øverste felt og 2 i nederste felt.

Brochure og typeoversigt